avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Job absolvent de facultate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Job absolvent de facultate

Sunt absolventa de Drept si caut de ceva vreme sa ma angajez. Nu am experienta, dar am o capacitate mare de munca, rezist la stres. Salariul nu conteaza foarte mult. Vreau doar sa asimilez cat mai multe, sa invat sa pot promova examenul de admitere in Barou. Caut un cabinet de avocatura in Bucuresti, unde sa pot invata cat mai multe. Nu conteaza nici orele petrecute la birou. Vreau sa asimilez cat mai multe, indiferent cat muncesc intr-o zi.
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2015
TilvarLavinia, utilizator
Cel mai recent răspuns: TilvarLavinia , utilizator 21:29, 3 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Close but no cigar... ¬ ce faci pânã la anul? mugurelu mugurelu Salut! Sunt și eu unul dintre cei 4000 care au dat examen azi, și unul dintre cei 3700 care nu ajung în proba a 2a. Magistratura este o ... (vezi toată discuția)
Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Se merita sa faci dreptul? catalinag catalinag Vreau sa stiu parerile voastre: se merita sa dai la drept? Intreb asta pentru ca de ceva timp ma gandesc sa ma reprofilez, alegand de data aceasta facultatea ... (vezi toată discuția)