avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in dificultate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in dificultate

Buna ziua,
Am contract de colaborare tip PFA cu o clinica medicala si prestez servicii med cu plata dar si in contract cu CASMB. Desi CASMB vireaza lunar banii la sfarsitul fiecarei luni ptr serviciile prestate luna precedenta, cei de la firma semneaza cu intarziere tot mai mare facturile, astfel ca mi-au refuzat semnarea si a facturii ptr serviciile din luna decembrie in contract cu CASMB, nu mai vorbesc de urmatoarele. Am facut o notificare semnata de director prin care am semnalat ce articole din contract s-au incalcat, dar situatia ramane aceeasi. Vreau sa-mi reziliez chiar azi contractul, care prevede un preaviz de o luna, dar nu stiu cum sa procedez cu facturile, sa le semnez cu data de azi si sa le las cu un martor, sa le trimit prin posta? Cum as putea sa plec mai repede, dar sa-mi recuperez si banii? Multumesc

Alte discuții în legătură

Neplata serviciilor prevazute in contractul de prestari servicii MDanaA MDanaA Buna ziua! In calitate de persoana fizica autorizata am incheiat un contract de prestari servicii cu firma X pe o perioada de 2 ani. Dupa 6 luni de ... (vezi toată discuția)
Modificare contract colaborare selina123 selina123 Buna seara, Am o problema: am un contract de colaborare in desfasurare cu o firma. Termenul de plata pentru serviciile prestate este de 20 de zile. Acum, ... (vezi toată discuția)
Pfa popalucian popalucian Bună ziua. În anul 2023 am fost angajat part-time 2h ca și livrator food. Am fost înștiințat de către firma ca de la 01.01.2023 ca să putem continua ... (vezi toată discuția)