avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigii de munca privind functionarii publici
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigii de munca privind functionarii publici

Buna ziua ,poate sa-mi spuna si mie daca in situatia litigii privind functionarii publici legea 188/1999.in urma unei sentinte de Tip solutie DISPUNE REJUDECAREA,Solutie pe scurt ADMITE RECURSUL.CASEAZA SENTINTA.RESPINGE ACTIUNEA FORMULATA...,INSEAMNA CA REJUDECAREA A AVUT LOC IN ACEIASI INSTANTA SI IN MOMENTUL PRONUNTARII,S-AU SE DISPUNE REJUDECAREA CATRE PRIMA INSTANTA DE FOND?SI DACA MAI AM CALE DE ATAC..
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:13, 5 Martie 2015
Dosarul nu va mai ajunge la instanța de fond (tribunalul). Instanța de recurs a rejudecat cererea de chemare în judecată și a respins-o.

Mai există două căi extraordinare de atac, contestația în anulare și revizuirea. Ele pot fi exercitate numai în condițiile strict și limitativ prevăzute de Codul de procedură civilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs??? ContSters208842 ContSters208842 Am pierdut un proces la Tribunalul Dolj, dar am castigat recursul la Curtea de Apel Craiova, in litigii de munca. Scoala mai poate declara un eventual ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)