m-am certat urît cu familia mea,iar ei pentru răzbunare au plătit o persoana de etnie rromă, fostă vecină cu mine pînă în anul 2000, care a făcut o declaraţie falsă în faţa instanţei,cum că în anul 2002 a născut un copil de sex feminin si este al meu.Am prezentat la instanţă martori care au arătat că în perioada de concepţie a copilului eu am fost plecat la 400 km distanţă de localitate, am prezentat iesirea din spital unde se arăta că am fost operat de varicocel grad iii în anul 2003, adică eram infertil la data conceperii copilului,si raportul unui detectiv particular care arăta că femeia a întreţinut relaţii sexuale cu alti bărbaţi rude ale mele si nu cu mine, iar testele adn sunt cu greşeli. Instanţele mi-au respins toate probele şi au pronunţat în final o sentinţă irevocabilă prin care sunt bun de plată ptr cheltuieli de judecată si pensie alimentară.Am un loc de muncă ca zilier unde primesc lunar cam 400 ron.Cum se va proceda cu executarea silită şi cînd se va face, şi ce implică aceasta?Vă mulţumesc.
Executarea silita urmeaza sa se dispuna asupra bunurilor aflate in evidenta fiscala
Daca nu aveti bunuri imobile,mobile,pentru recuperare suma dispusa de instanta de judecata se va dispune poprire pe 1/3 din drepturile salariale pana la concurenta sumei de recuperat
Executare silita
qeruta
Am facut 2 credite unul la banca de unde am luat bani,iar altul am luat produse.dupa 3-4 luni am ramas fara servici.Cei de la banca m-au dat la o firma de ... (vezi toată discuția)