Am facut 2 credite unul la banca de unde am luat bani,iar altul am luat produse.dupa 3-4 luni am ramas fara servici.Cei de la banca m-au dat la o firma de recuperari. Am fost am discutat cu ei si m-au pus o rata de 400 leile-am spus ca nu im pot permite si nu am ma auzit de ei de 1 si 6luni.La cei de la care am luat produse le-am achitat pana acum 6 luni cu intarzieri.Din pacate nu am mai putut plati si m-au dat la o firma de recuperari.Azi mi-a venit notifcare ca daca pana pe 2decembrie nu platesc ma executa silit.Precizez ca nu am bunuri(mobile sau imoble) pe numele meu si nici servici.Produsele nu le mai am pt ca sau sticat si le-am aruncat pt ca ma costa ff mult sa le repar.Ce mi se poate imtampla?
Recuperatorii vor dispune procedura executarii silite asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi bancare /drepturi salariale
Conditionat de interesul recuperatorului ,acesta isi poate manifesta actiunea de executare in viitorii 3 ani
Nu aveti bunuri de natura celor precizate,urmeaza ca recuperatorul sa consemneze situatia de fapt