avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Am facut 2 credite unul la banca de unde am luat bani,iar altul am luat produse.dupa 3-4 luni am ramas fara servici.Cei de la banca m-au dat la o firma de recuperari. Am fost am discutat cu ei si m-au pus o rata de 400 leile-am spus ca nu im pot permite si nu am ma auzit de ei de 1 si 6luni.La cei de la care am luat produse le-am achitat pana acum 6 luni cu intarzieri.Din pacate nu am mai putut plati si m-au dat la o firma de recuperari.Azi mi-a venit notifcare ca daca pana pe 2decembrie nu platesc ma executa silit.Precizez ca nu am bunuri(mobile sau imoble) pe numele meu si nici servici.Produsele nu le mai am pt ca sau sticat si le-am aruncat pt ca ma costa ff mult sa le repar.Ce mi se poate imtampla?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:29, 30 Noiembrie 2010
O sa va puna poprire pe venit daca nu au ce sa execute in lipsa bunurilor.
Recuperatorii vor dispune procedura executarii silite asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi bancare /drepturi salariale
Conditionat de interesul recuperatorului ,acesta isi poate manifesta actiunea de executare in viitorii 3 ani
Nu aveti bunuri de natura celor precizate,urmeaza ca recuperatorul sa consemneze situatia de fapt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari norbi28 norbi28 In cel mai rau caz ce se poate intimpla daca nu platesc in continuare la firma de recuperari?????? (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Credit- va rog ajutor Loredana123 Loredana123 Buna ziua, Am contractat un credit acum vreo 3 ani pe persoana fizica de la [banca] Asta vara din cauza unor neintelegeri nu am mai platit rata iar dosarul ... (vezi toată discuția)