avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda rovinieta

Va rog sa ma ajutati cu niste informatii despre procese-verbale de afisare intocmite de catre CNADR care au ca martor o persoana cu initialele P.M. locuind in judetul Calarasi sau limitrofe.Sunt in stadiul de recurs si am cerut rejudecarea.Am identificat deja 3 asemenea procese-verbale in care numitul apare ca martor la afisare ceea ce ma indreptateste sa cred ca e un fel de "angajat" al CNADR si doresc sa-l denigrez.Pentru a respecta cerintele de confidentialitate ale site-ului, va rog sa-mi trimiteti mesj privat.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita rovinieta- pv necomunicat ralwel ralwel Buna ziua, Va prezint pe scurt problema mea: In data de 12.05.2011 am fost amendat pentru neplata rovinietei. Cu toate acestea, nu am avut cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Avocat in dreptul muncii OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI cum gasesc un avocat in dreptul muncii in Tg Mures? (vezi toată discuția)