avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Traducator angajat intr-o firma privata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Traducator angajat intr-o firma privata

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pentru angajarea unui absolvent Limbi straine in functia de traducator este necesara doar diploma de licenta sau mai trebuie prezentat si autorizatie de traducator.

Ma multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ancutza_bo , utilizator 22:06, 4 Martie 2015
Este suficienta diploma de licenta , in opinia mea.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Examen traducator Giotanna Giotanna buna ziua!! Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)