avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

cu un an inaintea decesului mamei,bolnava de dementa Alzeimer sora a obtinut in secret tutela asupra ei si i-a vindut casa,dupa 5 ani am aflat toate acestea si vreau sa ma convinga de destinatia banilor rezultati din vinzare,autoritatea tutelara nu este la curent pentru ca a omis sa isi faca datoria si bineinteles sa facem un partaj care nu poate fi in nici un caz amiabil.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 14:44, 4 Martie 2015
Asa, in cateva cuvinte, cum expuneti situatia, e greu sa-si dea seama cineva cum stau lucrurile cu precizie!
Adresati-va unui avocat si dupa ce-i veti arata toate actele/dovezile cu care intelegeti sa va sustineti afirmatiile, acesta va va sugera cea mai buna cale de urmat.
Cum stati cu acceptarea mostenirii? V-ati incadrat in termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am grija de mama, bolnava fiind ( dementa mixta, fara s-o am ... ionel-s ionel-s Am grija de mama, bolnava fiind ( dementa mixta, fara s-o am sub tutela) si m-am trezit la un moment dat ca o ruda (sora a ei) incearca s-o convinga sa se mute ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala persoana varstnica rada_19 rada_19 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc intr-o casa cu 2 apartamente. Vecinii celuilalt apartament au depus la Primarie documentele necesare ... (vezi toată discuția)
Divergenta intre frati lilyboaru lilyboaru Apelez la dvs. aflandu-ma intr-o situatie dificila. Am o mama in varsta de 82 de ani, neputincioasa si dificila. Suntem trei surori. Prima, cea mai mare, este ... (vezi toată discuția)