Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc intr-o casa cu 2 apartamente. Vecinii celuilalt apartament au depus la Primarie documentele necesare renpvarii apartamentului lor. Au nevoie de la mine de o declaratie notariala din care sa rezulte ca sunt de acord cu lucrarile din proiectul depus. Problema e ca proprietari suntem 2, adica eu si mama mea in varsta de 95 de ani, care traieste intr-un scaun de invalid. Am incercat sa gasesc un notar care sa vina la domiciliu, dar acesta - singurul gasit! - are nevoie de un document medical de la un psihiatru din care sa rezulte ca e in deplinatatea facultatilor mintale. N-am gasit nici unul! Va rog sa-mi spuneti daca stiti vreo alta cale.Daca mama n-ar fi normala, vecinii mei nu si-ar putea repara casa? Inteleg daca ar fi vorba despre vreo vanzare, dar e vorba doar de a le permite sa faca reparatii
Va multumesc
cautati un alt notar ! Unul care sa se deplaseze la domiciliu si sa ia o declaratiei mamei, fara acea adeverinta...asta daca mama chiar este o.k din punct de vedere mintal
Cu dementa senila care in cele mai multe cazuri e asociata si cu alzheimer nu gasiti un notar sa va faca declaratia.
Dati o dvs doar si vedeti daca o primeste asa la Primarie. Altfel e complicat......