avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie casa

Buna seara,sotul meu era proprietar pe o garsoniera de 1 an de zile si odata cu recensamantul cei de la o banca l-au gasit cu un bun imobil si prin o firma de recuperare au inceput sa-i trimita scrisori,intre timp a facut donatia ,garsoniera pe numale mamei lui si tot primeste scrisori cu executare silita,cu toate ca plata impozitului vine pe numele mamei.
Se poate intampla ceva rau?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:13, 7 Martie 2015
Da, creditorul poate cere si obtine revocarea donatiei. Daca ajunge la executare silita, singura lui sansa e sa conteste executarea invocand implinirea termenului de prescriptie si sa castige.
Se poate intelege cu creditorul sa plateasca datoria.
Este vorba de o firma de creante,nu de banca.
Si?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie THEODORA30 THEODORA30 Buna seara,sotul meu era proprietar pe o garsoniera de 1 an de zile si odata cu recensamantul cei de la o firma de recuperari l-au gasit cu un bun imobil au ... (vezi toată discuția)
Donatie THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,sotul meu are o datorie la o banca ,care dateaza din 2005,in anul 2011 odata cu recensamantul a fost gasit cu un bun imobil pe care il daduse mama ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca Dori17 Dori17 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema pe care o am cu un imprumut al unei rude pe care am girat-o. Debitorul nu si-a mai achitat ratele la ... (vezi toată discuția)