avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna ziua,sotul meu are o datorie la o banca ,care dateaza din 2005,in anul 2011 odata cu recensamantul a fost gasit cu un bun imobil pe care il daduse mama lui,in momentul in care am obs ca banca trimitea la adresa instiintari am vorbit cu un notar public si a donat garsoniera pe numele mamei.Azi am primit osolicitare de executare silita pe adresa unde locuiesc,dar nu mai sunt proprietar.
Intrebare ce se intampla?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: THEODORA30 , utilizator 20:00, 25 August 2014
ce zice solicitarea?

e posibil ca cei de la banca sa fi facut o simpla adresa la evidenta populatiei prin care au aflat domiciliul actual

sau e posibil, creditorul, pe calea unei actiuni revocatorii sa incerce aducerea inapoi in patrimoniul sotului a garsonierei donate

mai mute detalii despre poveste ne ajuta/va ajuta
Se zice in solicitarepunerea in executare silita atat prin executarea bunurilor mobilesi imobilecat si poprirea conturilor bancare,mentionez ca este o firma de recuperari creante.dar nu este semnata sau stampilata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie casa THEODORA30 THEODORA30 Buna seara,sotul meu era proprietar pe o garsoniera de 1 an de zile si odata cu recensamantul cei de la o banca l-au gasit cu un bun imobil si prin o firma de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar pentru datorii la fisc Ynnutza Ynnutza Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie: sotului meu i s-a instituit poprirea asupra unor conturi bancare datorita neplatii unor asa -zise datorii (taxe) la ... (vezi toată discuția)
Donatie THEODORA30 THEODORA30 Buna seara,sotul meu era proprietar pe o garsoniera de 1 an de zile si odata cu recensamantul cei de la o firma de recuperari l-au gasit cu un bun imobil au ... (vezi toată discuția)