avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se anuleaza permisul in aceste conditi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se anuleaza permisul in aceste conditi?

Am fost condamnat la 4 luni inchisoare cu suspendare conditionata a pedepsei,pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicol pe drumurile publice sub influienta bauturilor alcoolice.IN CAZUL MEU SE POATE APLICA LEGEA ASTA?„ – numai în situaţia condamnării la o pedeapsă cu executare în regim de detenţie sau la o pedeapsă cu suspendarea condiţionată sub supraveghere a executării acesteia se va dispune anularea permisului de conducere în condiţiile art. 114 din Codul rutier.”Pentru că nu scrie la mine ca as fi cu „suspendare sub supraveghere”.Va multumesc...
Cheltuielile judiciare catre stat se achita la Administratia Financiara de domiciliu.
Recipisa de plata integrala a acestora se depune in termen de 3 luni de la data ramanerii definitive a hotararii la instanta de executare ( prima instanta).
Hotararea dvs. nu este inca definitiva.
Daca nu se declara apel, dupa expirarea termenului de apel hotararea va fi definitiva.
Ma indoiesc insa ca in dispozitivul hotararii dvs. apare " cu drept de apel in 10 zile lucratoare".
Aveti drptate,am gresit eu,nu scrie „zile lucratoare”,ci„10 zile de la comunicare”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila privind conducerea sub influenta baut alcoolice roxanam79 roxanam79 buna seara am si eu o intrebare instanta spune asa, hotaraste:in baza art 336 alin1 C.pen condamna pe inculpat la pedeapsa de 1 aninchisoare,pt savarsirea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis chim chim Buna ziua! poate cineva sa ma lamureasca pt redobandirea permisului de conducere cat B;C;E in urma unui acident mortal (ucidere din culpa), condamnat la 1,6 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto alex2150 alex2150 buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)