avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incadrare juridica - taierea/distrugerea/stergerea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incadrare juridica - taierea/distrugerea/stergerea unei semnaturi olografe de anumite persoane

Buna seara,

Vă deranjez în legătură cu o întrebare:

În ce articol este prevăzută fapta de a tăia/distruge/șterge o semnătura olografă de către o persoană ,,binevoitoare” a unui act?

Menționez că actul nu are o valoare juridică deosebită (precum testamentul, acte publice etc.), dar pot exista consecințe neplăcute în cazul ștergerii semnăturii.

De exemplu, un R.O.I sau un act de luare la cunoștință a fost semnat de către mine, iar o altă persoană taie efectiv numele și semnătura mea de pe act. (ulterior existând consecințe neplăcute)

Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
rosal10, utilizator
Cel mai recent răspuns: rosal10 , utilizator 10:55, 6 Martie 2015
Nimeni nu îmi poate da un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamente succesive Ovydyu1965 Ovydyu1965 Buna ziua si mult respect pt.munca dvs.Am si eu o intrebare.Tatal meu a facut doua testamente unul in anul 2001 iar celalalt in anul 2017.Care dintre ele este ... (vezi toată discuția)
Testamentul olograf ContSters134265 ContSters134265 Rog detalii despre testamentul olograf care poate sa il faca sotului supravietuitor. Multumesc. (vezi toată discuția)