Buna ziua, o ruda care imi e apropiata detine un teren inchiriat de la primarie. Problema e cam asa. Casa la care apartine terenul respectiv a fost primita prin "vechiul sistem", in prezent primaria a oferit posibilitatea ca, casa sa se cumpere in rate, dar fara teren, acest se poate cumpara doar cu banii jos la pretul pietei care ma rog e foarte mare, in consecinta terenul a ramas inchiriat. Ceea ce ma intereseaza pe mine este daca pot ridica pe acest teren un atelier mecanic care sa se ocupe cu reparatii de biciclete? Multumesc.
daca nu este interzis prin contract da, dar va trebuie si un acord scris de la Primarie care inteleg ca este proprietarul terenului si tot ei va vor elibera si autorizatia de constructie.
Dar cum sa zic nu am nevoie de ceva constructie impunatoare, un garaj facut din placi de PAL sau ceva de genu. Am nevoie de autorizatie de constructie?
DA orice constructie ce depaseste inaltimea 1.5m( daca imi aduc aminte bine) necesita autorizatie de constructie.
Un vecim a facut un atelier din placi OSB si a fost amendat ca nu a avut autorizatie( e posibil sa-l fi reclamat cineva) dar oricum ar fi nu construiti pana nu va interesati bine , este pacat sa faceti o cheltuiala care va poate aduce mari probleme .