avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz de putere, abuz in serviciu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz de putere, abuz in serviciu

buna ziua!
dupa cum am spus in titlu este vorba de un abuz in serviciu din partea unor politisti din craiova.

detaliile sunt urmatoarele:
in data de 1 martie,duminica am fost cautat de catre un anume inspector primar de la politia craiova cum ca trebuie sa vin la sectie pt o asa zisa plangere impotriva mea culmea,plangerea fiind din partea unei persoane pe care eu le-am comunicat politistilor ca nu o cunosc.mi s-a ceru act de identitate de catre insp. pr. pt a intocmi o citatie oficiala,citatie care mentionez ca nu mi-a fost inmanata si nici nu am fost pus sa semnez ceva cum ca iau la cunostiinta citatia asta.

acum eu nu cunosc procedurile lor ce obligatii au in cazurile astea dar ideea e ca pana la urmam-am inteles cu domnul ca in dimineata zilei de luni sa ma prezint la ora 8.30la politie. ok,m-am prezentat la ora stabilita si dupa vreun sfert de ora am fost dus intrun birou,am cerut sa mi se aduca si mie la cunostiinta plangerea respectiva si sa vina si reclamantul pe care subliniez,nu-l cunosteam,zic 'nu de alta dar vreau sa vad si eu cine isi permite sa faca o plangere impotriva mea in conditiile in care nu il cunosc si nu ma cunoaste' raspunsul inspectorului fiind urmatorul 'stai calm,ho asteapta ca o sa-l cunosti acuma,vezi tu cine te-a chemat',zic 'asept,nicio problema,nu fug nicaieri'.du treaba asta,la cateva minute ii suna telefonul,raspunde si zice' stai ca vin acum sa te iau'.iese si revine insotit de un domn care se prezinta ca fiind inspector sef de la ce sectie nu stiu ca nu a spus dar imediat dupa ce s-a prezentat a inceput sa tipe la mine,sa-mi aduca tot felul de acuzatii si amenintari legate de o lucrare pe care eu o avusesem la o persoana cunostiinta buna de-a lui sau poate chiar ruda,nu stiu,nu cunosc ca nu mi-am permis sa il intreb.in tot timpul asta in care mi facea tot felul de amenintari si ma soma sa-i restitui numitei X,cunostiina lui, Suma de 200 lei pe care ii primisem de la aceasta si pt care muncisem 3 zile dupa care i-am comunicat ca nu mai vreau sa continuui lucrare pt ca ieseam in pierdere dat fiind faptul ca lucrarea era la peste 30 km de locuinta mea,sa revin,in tot timpul asta ,domnul insp.pr. nu a facut altceva decat sa-i tina isonul celuilalt.

tin sa mai precizez ca in tot timpul asta,in incapere se mai afla inca o persoana a carui nume si functie nu o cunosc dar pot sa spun ca era tot un functionar al politiei ca altfel nu avea ce cauta acolo.am fost facut prost de catre domnul inspector principal si impostor,tepar si in multe alte feluri de catre domnul celalat iarasi cea de a treia persoana mi-a zis de mai multe ori cand mai incercam sa zic si eu ceva ca sa tac din gura si sa stau jos,sa nu mai fiu tare-n gura asa mai zicea.

ideea este urmatoarea,consider ca am fst victima unui abuz din parte unor functionari ai politiei craiova,fiind adus aiurea intro sectie de politie doar pt a se face presiuni asupra mea din partea unui politist de la alta sectie,ca de,se ajuta intre ei,isi permit sa-si faca favoruri dintrastea.
ce pot face in cazul asta,ce demersuri trebuie sa fac pt a face o plangere impotriva lor chiar si sa-i dau in judecata.
va multumesc!

[Regulamentul de postare in forum nu permite publicarea numelor persoanelor cu care aveti probleme.]
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gabra66 , utilizator 06:28, 6 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insistentele politistilor, amenintari,intimidari feldi feldi Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca puteti macar sa ma sfatuiti cum ar trbui sa procedez. De curand am mers cu iubitul meu in Craiova pentru a cumpara o ... (vezi toată discuția)
Lamurire plangere politie anamaria25885 anamaria25885 La inceputul saptamanii trecute am fost sunata de un domn politist, de pe nr lui personal, pentru a ma informa ca s a depus o plangere impotriva mea de catre ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile - amenintare, minor, conditii RorbertIonut RorbertIonut E vorba de o poveste foarte foarte urata. Am fost amenintat de 1 elev de la liceu,ma amenintat in fata la directoare si pe email,inca am mesaju. A depus mama ... (vezi toată discuția)