avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acces acte întocmite de comisia de soluționare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acces acte întocmite de comisia de soluționare contestații

Salariatul contestatar are dreptul să dețină copii ale documentelor întocmite de comisia de soluționare a contestațiilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 5 Martie 2015
Are aceasta posibilitate daca este prevazuta la nivelul institutiei care a solutionat constestatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie membrii comisiei de concurs pentru promovare gina68 gina68 Conform art. 30 din HG 1336/2022, membrii comisiei de concurs și ai comisiei de soluționare a contestațiilor, precum și secretarii acestora au dreptul la o ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Am sustinut un concurs la stat pentru ocuparea unui post de operator calculator. In urma acestui concurs am ocupat locul 2 la o diferenta foarte ... (vezi toată discuția)