avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Indemnizatie membrii comisiei de concurs pentru ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Indemnizatie membrii comisiei de concurs pentru promovare

Conform art. 30 din HG 1336/2022, membrii comisiei de concurs și ai comisiei de soluționare a contestațiilor, precum și secretarii acestora au dreptul la o indemnizație reprezentand 10% din salariul de baza minim brut pe tară garantat in plată.
Va rog să imi transmiteți un pct de vedere privind acordarea acestei indemnizații in cazul comisiilor de concurs/de soluționare a contestațiilor in cazul examenelor de promovare in grad profesional superior celui deținut .
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gina68 , utilizator 09:44, 4 Mai 2023
Legea nu prevede plata unei indemnizatiei si pentru membrii unor astfel de comisii.
Art. 71. -
(1) Examenul de promovare a personalului contractual în grade sau trepte profesionale sau într-o funcţie pentru care este prevăzut un nivel de studii superior constă în susţinerea unei probe scrise sau a unei probe practice, după caz, cu respectarea prevederilor art. 19-34, 36-40 şi 42-61."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! avand in vedere aparitia noului regulament privind angajarea ... vilceleanu_aura vilceleanu_aura buna! Avand in vedere aparitia noului regulament privind angajarea si promovarea personalului contractial din sectorul bugetar HG1336/2022 prin care a ... (vezi toată discuția)
Modificarea incadrarii functiei MaryK MaryK Buna seara! Imi desfasor activitatea intr-un serviciu de resurse umane si in urma cu x ani, am obtinut licenta in stiinte economice. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea ... dana manea dana manea Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea postului in asistent medical generalist cu studii superioare ]n cadrul laboratorului de ... (vezi toată discuția)