avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un asistent medical de radiologie poate fi promovat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea ...

Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea postului in asistent medical generalist cu studii superioare ]n cadrul laboratorului de radiologie si imagisica medicala in baza art. 70 alin. 2 din H.G. nr.1336/2022, fara a lua in calcul prevederile art. 207 alin. 5 din Legea nr. 95/2006?
Cel mai recent răspuns: dana manea , utilizator 12:03, 6 Septembrie 2023
Se poate face transformarea postului ...Examenul de promovare a personalului contractual în grade sau trepte profesionale sau într-o funcție pentru care este prevăzut un nivel de studii superior constă în susținerea unei probe scrise sau a unei probe practice.
Asta stiu insa pe mine ma interesa interpretarea celor doua articole precizate mai sus, penntru ca studiile superioare sunt absolvite in specializarea clinica de generalist iar in prezent salariatul este asistent de radiologie , specializare paraclinica,care doreste promovarea in asistent medical generalost cu studii superioare., urmand sa-si desfasoare activitatea tot in laboratorul de radiologie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia 59/2021 a iccj este aplicabilă şi asistentilor medicali ... marinela_v marinela_v Decizia 59/2021 a ICCJ este aplicabilă şi asistentilor medicali din cadrul unităţilor de asistenţă socială? (vezi toată discuția)
Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca ... mircea erica mircea erica Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca faci voluntariat ? După număr de ore sau ca perioada ? Este specificat in lege un nr de ore? (vezi toată discuția)
Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)