avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul pt crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul pt crestere copil

Buna ziua !! As dori sa stiu daca pot beneficia de concediul pt crestere copil mentionez ca mi am reluat munca cu contract nedeterminat in noiembrie 2014 , dupa o perioada de 2 ani de intrerupere , cu concediu fara plata.
Cel mai recent răspuns: no_nameyo , utilizator 11:51, 11 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca avetl contract individual de munca (CIM) din noiembrie 2014 atunci veti beneficia de concediu crestere copil (CCC) daca nasterea copilului are loc cel mai devreme in octombrie 2015.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil marchadora marchadora am nascut in data de 7 octombrie 2014 si am fost in concediu de crestere copil pana in data de 17 noiembrie,dupa care m-am intors la serviciu.In data de 3 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Romycriss Romycriss Sunt angajata din data de 2 noiembrie 2015 cu contract pe nedeterminat si este primul serviciu in Romania (pana acum am lucrat fara contract in afara tarii) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil niqoleta niqoleta buna ziua. As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie. data probabila a nasterii sfarsitul lunii octombrie ... (vezi toată discuția)