avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

Sunt angajata din data de 2 noiembrie 2015 cu contract pe nedeterminat si este primul serviciu in Romania (pana acum am lucrat fara contract in afara tarii) ..am ramas insarcinata prin februarie 2016 ...ce sanse am sa primesc indemnizatia de crestere a copilului daca as frecventa locul de munca pana la 9 luni de sarcina . Si daca ,in cazul in care medicul imi da repaos total intrarea in concediu de maternitate s-ar considera vechime in munca ? Mi-ar afecta cumva dreptul la indemnizatia de crestere a copilului ?...:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Romycriss , utilizator 13:05, 10 Mai 2016
1. Daca veti naste cel mai devreme in octombrie 2016 veti putea beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta.

2. Perioadele de concedii medicale si de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) sunt eligibile pentru a beneficia de CCC .
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc frumos ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal - conditii niculai_elena niculai_elena Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare! Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc pe 15 ianuarie 2015, insa eu implinesc la locul de munca 1 an pe data de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mileaflorica mileaflorica Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil in urmatoarea situatie: Am lucrat cu contract de munca din 20.04.2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)