avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prezentare la termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prezentare la termen

Am inteles ca piritii nu se vor prezenta la urmatorul termn cind sunt convocati la interogatoriu , iar avocatul nu s prezint anefiind platit . Ce se intimpla in acest caz ? Ulterior pot invoca un motiv pentru care nu s-au prezentat ? Se reia sedinta ?
Cereti aplicarea 358 Cod de procedura. In functie de obiectul procesului, puteti suplimenta probatoriul si folosi lipsa lor in favoarea dv.
nu este primul termen - este pentru pretentii cauza
Era destul de clar ca nu este primul termen, sansele sa fi fost asta primul termen erau destul de mici... nu are nicio legatura.
multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu pirit prietenulomului prietenulomului Am chemat la interogatoriu pe cei doi piriti . Cred ca se va prezenta numai unul dintre ei , celalalt nu este in localitate . Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta ... (vezi toată discuția)
Judecator cu atitudine partinitoare radinschipaul radinschipaul Ex.:cauza cu 2piriti:piritul nr.1-persoana fizica,piritul nr.2-persoana juridica avind ca administrator si asociat unic piritul nr.1.Inca din actiunea ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la interogatoriu a unuia dintre cei doi relamanti lore37 lore37 Buna seara Impreuna cu sotul, suntem reclamanti intr-un proces cu o banca avand pretentii banesti. La solicitarea bancii la primul termen de judecata, ... (vezi toată discuția)