avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calificare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calificare la locul de munca

Va rog sa -mi precizati daca este posibila schimbarea ocupatiei unui salariat din muncitor necalificat in muncitor calificat sau a unui muncitor calificat intr-o meserie in alta meserie, prin incheierea unui act aditional la contractul individual de munca, urmata de inregistrarea in REVISAL, in situatia in care a urmat un program de formare profesionala organizat la locul de munca fara ca societatea sa fie autorizata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii iar calificarea nu este finalizata de un certificat de calificare recunoscut ci de un certificat de absolvire valabil doar la nivelul societatii.
Si ca societatea sa poata face aceasta calificare care ar fi pasii de urmat .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 5 Martie 2015
In baza acelui certificat valabil la nivel de unitate se poate face modificarea functiei.
Dar pasii??? Ce fac eu pana ajung sa eliberez certificatul? Cine il examineaza , cine il testeaza pe acel angajat?
Cand s-a decis calificarea lui la locul de munca , nu s-au stabilit toate aspectele legate de aceasta procedura ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este legea? alexxadavyd alexxadavyd am auzit ca exista posibilitatea ca unui muncitor necalificat care lucreaza pt firma ta sa-i poti acorda dupa un timp o diploma de calificare dar care sa-si ... (vezi toată discuția)
Calificare pe post in cadrul societatii tudorpetrica tudorpetrica ce se intimpla cu salariatii care au fost angajati ca muncitori necalificati (in confectii) si totusi ei lucreaza in masina de cusut? Am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)
Calificare Daliborka Daliborka Buna ziua calificarea pt o anumita meserie (functie), se poate face si de angajator, intern?urmand dupa absolvirea cursului si a examenului sa i se faca ... (vezi toată discuția)