avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calificare pe post in cadrul societatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calificare pe post in cadrul societatii

ce se intimpla cu salariatii care au fost angajati ca muncitori necalificati (in confectii) si totusi ei lucreaza in masina de cusut? Am inteles ca se poate elibera o adeverinta care sa fie valabila numai in cadrul aceleiasi societati, care sa ateste ca respectivul salariat s-a calificat in functia de confectioner .Ma puteti ajuta in acest sens aratandu-mi un model de adeverinta sau alt document emis care sa arate acest lucru? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:47, 20 Iulie 2011
Pentru ca o" adeverinta" sa aiba valoare pe piata muncii si sa o folositi in scopul de a atesta o calificare,ar trebui ca firma de confectii in care lucrati sa aiba o acreditare oficiala din partea Ministerului Muncii ,pt. activitatea de formare profesionala,adica sa poata elibera un certificat recunoscut de calificare la locul de munca in meseria de confectioner.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie cu personal necalificat Wandy Wandy Buna ziua, vreau sa angajez o croitoreasa care nu are calificare, acum este la liceu. Am vazut ca exista cor pentru acest lucru 932905 - Muncitor necalificat ... (vezi toată discuția)
Calificare la locul de munca amas amas Va rog sa -mi precizati daca este posibila schimbarea ocupatiei unui salariat din muncitor necalificat in muncitor calificat sau a unui muncitor calificat ... (vezi toată discuția)
Fișa de post takytaky1 takytaky1 Buna ziua. Lucrez in industria textila(fiind calificat,cu liceu si diploma de calificat în industria textilă)nelămurire mea e :De ce ne pune sa semnam ... (vezi toată discuția)