Buna ziua,
As dori o parere avizata in legatura cu necesitatea ( sau nu ) existentei fisei postului pentru colaboratorii PFA cu contracte de prestari servicii
Multumesc anticipat
...multumesc pt promtitudine ...inca o nelamurire : daca in contractele prestari servicii e specificat ca "orice activitate efectuata de PFA care nu este prevazuta in contract, va fi remunerata separat " , e nevoie de act aditional la respectivul contract a.i. sa se specifice activitatea pentru care PFA este remunerata separat ?
Nu discutam de fise de post in cazul contractelor incheiate intre persoane juridice/pfa si pfa.
Obligatiile partilor sunt detailate in continutul contractului de prestari servicii/consultanta/comision, etc care se incheie intre parti, eventual cu anexe la contract in care se detaileaza in amanunt.
Despre fise de post este vorba numai in cazul contractelor individuale de munca.
In cazul contractelor de prestati servicii nu este necesar fisa postului. Insusi contractul incheiat prevede drepturile si obligatiile cei revin prestatorului.;)
...managerul firmei la care lucrez e strain, si la orice problema ivita, ma intreaba daca am consultat legea ...merci de lamurire
dar la partea a doua a intrebarii mele ?...:">
Da, faceti act aditional pe parcurs sau puteti face o anexa cu activitatile posibile de efctuat in viitor si cu "tariful" fiecareia, specificand ca acele activitati vor fi remunerate cf anexei, in lunile in care vor fi indeplinite.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Intrebare contract ...
Maianu
Buna ziua
Ma numesc Maianu Mariana, sunt angajata la o institutie de invatamant si am urmatoarea nelamurire:
Care este modalitatea de angajare / plata a unor ... (vezi toată discuția)