avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Foaie parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Foaie parcurs

Buna ziua, am utilaje si camioane, fac foi de parcurs dar nu stiu daca le complectez bine. Oricum soferii nu fac foi de parcurs si nu doresc sa faca multa hartogaraie.
La fiecare transport de marfa(agregate etc) la factura atasez cmr si foaia de parcurs.
De exemplu,pe o foaie parcurs trec numele soferului, data, locul garaj, destinatia, ceea ce transport, cate curse fac si km parcursi. Este Ok?
Trebuie sa completez altfel?

Alte discuții în legătură

Firma de transport antonia94 antonia94 Buna ziua,as avea cateva intrebari legate de o firma de transport care are 4 masini mari cu care transporta marfa 1.Pt cursa pe care o face ex Oradea- Cluj ... (vezi toată discuția)
Foi de parcurs -camion ByaDolo ByaDolo Buna, Nu am complectate foile de parcurs pt nici o cursa. Vreau sa le complectez acuma, din urma, dar vreau sa stiu daca sunt valabile fara stampile si ... (vezi toată discuția)
Avize-facturi igna_florin igna_florin pot sa transport beneficiarului marfa si sa ii facturez in baza avizelor doar luna urmatoare pana in data de 15 a lunii viitoare pentru luna curenta? avand in ... (vezi toată discuția)