avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perimare plangere contraventionala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perimare plangere contraventionala

Am introdus o plangere contraventionala la o judecatorie.
Aceasta a fost suspendata la un moment dat,urmand ca acum sa mi se comunice ca a intervenit perimarea ei.
Intrebarea mea este:care sunt efectele perimarii pt.mine(trebuie sa platesc amenda contraventionala)?
Perimarea intervine in caz de nelucrare a pricinii din cauza partilor ,nu a instantei de judecata .(1 an in materie civila )Veti plati amenda.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis- perimare Monica H. Monica H. daca intr un dosar privind cntestatie PV suspendare permis, intervine perimarea, ce se intampla cu permisul?? va multumesc. (vezi toată discuția)
Perimare plangere contraventionala sykos sykos as dori sa stiu ce inseamna perimarea plangerii contraventionale ce obligatii legale am (vezi toată discuția)
Suspendarea si perimarea judecatii ioanaviviana ioanaviviana Poate par prea indrazneata, dar am sa fac totusi o intrebare. Ma poate ajuta cineva cu materiale despre acest subiect? Multumesc frumos. Dar, in primul ... (vezi toată discuția)