avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Optica-teapa?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Optica-teapa?

In luna februarie am fost la magazinul VISION OPTICA de pe Sos. Stefan cel Mare si am cerut o oferta pt lentile heliomate, am cazut de acord asupra uneia de 200 roni lentilele, am ales o rama de 60 de lei si cu reducerea primita totul costa undeva la 248 roni. Consultatie, montaj si restul gratuit. Am intrebat daca lentilele heliomate au si antireflex si au spus ca da. Cand am ridicat comanda am ridicat niste ochelari care nu aveau lentile heliomate, mi-am dat seama abia dupa 2 zile. M-am intors la magazin sa vorbesc sa mi se refaca ochelarii, dar nu au recunoscut nimic, au sustinut ca nu exista lentile heliomate asa ieftine!!! Din pacate nu am verificat chitanta la timp, acolo nu specifica nimic de lentile heliomate #-o .Am depus o reclamatie la ei, dar mi-au dat raspuns negativ! Azi am fost la un alt magazin VISION OPTIC, am cerut o oferta pt lentile heliomate si mi-au spus ca incep de la 200 de roni. Deci oferta exista! Dar nu isi respecta clientii! Am martor care a venit cu mine cand mi-am luat ochelarii, o sa depun plangere la politie, apoi la protectia consumatorului si apoi ma gandesc sa ii dau in judecata!
Ce credeti ca as putea sa fac?
Va multumes!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 6 Martie 2015
Luati o oferta in scris intai sau sa aveti cum proba prin orice mijloc faptul ca ati cerut un fel, ati platit crezand ca achizitionati un tip de lentile si vi s-a dat altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme optica medicala ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am cumparat o pereche de ochelari de la SWISS OPTIK cu o dioptrie de -20. Am comandat cele mai scumpe lentile adica cele mai subtiri de pe piata ... (vezi toată discuția)
Optica mobila theya_05 theya_05 pt o societate cu obiect de activitate optica mobila cum ar fi mai indicat sa se faca inregistrarile :ca pt.vanzare cu amanuntul sau ca pt.vanzare en-gross ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)