avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen pentru recurs in cazul unei decizii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen pentru recurs in cazul unei decizii

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in urmatoarea speta: pronuntare (in sensul aprobarii) in cazul unei propuneri de liberare conditionata pe data de 24.02.2015 (marti), cu termen de recurs in 3 zile de la comunicare. Pe 26.02.2015 (joi) apare o incheiere de rectificare eroare materiala, cu apel in 10 zile de la comunicare. Pe 02.03.2015 (luni) parchetul face recurs. Este recursul facut in termen, avand in vedere ca pronuntarea pe fond a fost pe 24.02?
Si daca da, din cauza erorii materiale (un copy paste gresit facut de instanta), este legal sa se prelungeasca termenul de recurs doar pentru o greseala a instantei? Nu apare o discriminare fata de cei in cazul carora instanta nu a gresit?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Rectificare hotarare divort lucia70 lucia70 Pe ultima pagina a hotararii de divort am data de nastrere a copilului scrisa gresit , in loc de 20 este trecut 23 , vreau sa stiu ce trebuie sa fac si cat ... (vezi toată discuția)
Termen recurs in cazul erorilor materiale din hotarare Ardox Ardox In hotararea instantei de fond s-au strecurat doua erori materiale, respectiv [b]numarul dosarului[/b] si [b]sectia[/b] tribunalului pe rolul caruia s-a aflat ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila instrumentata cu ''copy-paste'' andrerieu56 andrerieu56 Sentinta civila pronuntata in sedinta publica mi-a fost comunicata cu celeritate in doua saptamani insa, surpriza; desi se face referire la dosarul cauzei si ... (vezi toată discuția)