avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rectificare declaratie 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rectificare declaratie 220

buna seara
Am si eu o nelumurire,daca ma poate ajuta cineva!
Incepand cu luna martie a acestui an, sotul (care avea o inteprindere individuala, si contract ) s-a angajat cu carte de munca la o noua firma. In luna ianuarie noi am depus declaratia 220 cu venitul estimat , luand in calcul sumele de pe contractul avut cu firma cu care avea contrat ca titular I.I . Care ar fi cea mai buna solutie pentru a nu plati trimestrial sumele pt impozit si sanatate la ei. daca ne hotaram si inchidem cand depunem cererea de radiere la finante in cat timp suntem obligatii sa depunem banutii si pt anul trecut si pt perioada asta din 2015.
multumesc
Cel mai recent răspuns: marialixa , utilizator 19:27, 5 Martie 2015
Daca tot va hotarati sa inchideti acum intreprinderea individuala, trebuie s-o faceti cat mai repede. Pana atunci veti plati impozitul pe venit si contributia la sanatate dupa ce ati declarat in declaratia 220. Acum daca veti radia I.I., veti depune declaratia 200 pentru cele cateva luni din 2015 si vi se va recalcula tot.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit estimat i.i parfenierazvan parfenierazvan Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuala si am o nelamurire , de curand am fost si am depus declaratia 220 cu venitul estimat pe 2015 ( am trecut cam cat o ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru intreprindere individuala? TDenisa TDenisa Buna ziua! Ce declaratii fiscale se completeaza in cazul I.I si cand se depun( din oct. 2012)? Intreprinderea Indiv.poate elibera facuri pe persoane ... (vezi toată discuția)