avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii banca
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii banca

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Detin la o banca 2 conturi unul personal si unul al unei Asociatii(ONG)eu fiind presedinte,Pe cel personal mi s-a pus poprire pentru o datorie veche la un credit .Intrebarea este daca in contul personal nu imi intra bani executorul judecatoresc poate cere porpriri pe contul de ONG?Se poate lega de contul ONG?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:14, 5 Martie 2015
Nu se poate dispune procedura de executare silita asupra contului persoanei juridice,in conditiile in care debitor este persoana fizica cu date de identificare diferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apeiron2 apeiron2 am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut plati de peste 10 luni , acum am fost instiintata de banca ca s-a inceput executarea silita de ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc hng hng Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)