avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract executor judecatoresc!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract executor judecatoresc!

Buna ziua!
Vreau sa inchei un contract cu un executor judecatoresc pe recuperarea sumei de 3354 ron privind cheltuieli de judecara,decizie definitiva si executorie!Pesoana debitoare este juridica,are bani in cont la Raiffeins Bank...cit ar fi onorariul executorului si in cit timp ar dura aceasta operatiune?
Va multumesc pt sfaturi!
Cu stima,Razvan Dicu
Cel mai recent răspuns: razvandicu , utilizator 12:54, 18 Iunie 2009
Trebuie vorbit cu executorul care se ocupa de executare.
Nu e o suma fixa.
Daca se face prin poprire nu dureaza mult.
Onorariul executorilor nu este fix, fiecare executor judecatoresc isi stabileste onorariul. Oricum, in cazul dumneavoastra nu cred sa depaseasca 500 lei, bani pe care ii veti recupera de la debitor.
Va multumesc pt raspunsuri!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Corinas Corinas Buna ziua, As avea nevoie si eu de sfaturile dvs. Am castigat un proces prescum si recursul acestuia de litigiu de munca.Dupa acest proces, fostul angajator ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)