avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta definitiva dar cu drept de recurs in 15 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta definitiva dar cu drept de recurs in 15 zile?????

MA aflu de 3 ani intr-un proces de majorare program relatii personale minor,fiind divortat pe vechiul cod.Am trecut prin toate fazele,proces,recurs,apel,revenire judecatorie sector si dupa 6 amanari primesc aceasta decizie:
´´Solutia pe scurt: Respinge apelurile ca nefondate.DEfinitiva. Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare. ´´

Nu sunt avocat dar definitiva cu drept de recurs????Ori e definitiva ori e cu recurs???
Acum astept sa soseasca motivarea,care nu mai conteaza ce scrie in ea,eu intreb mai am cale de atac?Adica recurs?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:51, 6 Martie 2015
Puteţi face recurs în termen de 15 zile după ce primiţi sentinţa. Termenul curge de la data cînd o primiţi prin poştă,data de pe ştampilă.
este DEFINITIVA da, dar nu si IREVOCABILA asa ca vi se da dreptul la recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut litigiul insa nu mi-a fost comunicata sentinta americanux americanux ...buna...am facut contestatie la un proces verbal pt amenda politie! am invocat art 242 cpc (judecare in absenta) si tarziu am vazut ca am pierdut...nu ... (vezi toată discuția)
Recurs sau apel impotriva hotararii de respingere a plangerii contraventionale? radubz radubz Buna Ziua, Am o intrebare la care m-am uitat pe net si gasesc raspunsuri contradictorii. In noiembrie 2014 mi-a fost intocmit proces verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila merda merda Procesul pe fond a fost in sector 6, iar apelul a fost la TMB. De unde primesc hotararea judecatoreasca definitiva? Trebuie sa ma duc eu sa o iau sau soseste ... (vezi toată discuția)