sunt total revoltata si in acelasi timp un car de nervi. zilele trecute, la un bar ce il frecventez de cativa ani, unde lucreaza prietena mea cea mai buna, s-a intamplat ceva ciudat. stateam la o masa si serveam un suc, si ea, neavand voie sa stea la masa cu clientii, era dupa bar, dar la un moment dat a venit la masa la mine, si i-am spus ca s-ar putea ca sefa ei sa-i atraga atentia de acest fapt. De cand este insarcinata, ea face tot posibilul sa o termine psihic astfel incat sa-si dea demisia, tocmai sa nu-i mai dea concediu maternal, si in seara aia..i-am spus acest lucru(de intentia sefei) prietenei mele. Au mai fost discutii referitoare la sarcina ei si munca prestata, si in acele conversatii anterioare, am pomenit sa o dea in judecata pentru ce-i face..nu mai intru in subiect ca nu mai termin... sa revin la seara cu pricina...stand noi la masa, a vazut ca ii vine sefa si s-a ridicat sa duca la bar, m-am ridicat si eu sa plec..nu ies bine ca intra ea, si pe un ton agasant (mai mult tipa decat vorbea) mi-a spus ca..domnisoara daca ai ceva cu mine si vrei sa ma dai in judecata, sa-mi spui mie personal, nu vorbesti cu alte persoane pe la spate..si s-a repetat de trei ori cu datul in judecata..asta nu mi s-a parut comic deloc, si m-a dus gandul direct la microfoanele din incinta barului..despre care nu se stie inca nimic..este normal, legal sa se intample una ca asta? sa asculte cineva conversatiile private? mai ales ca si prietena mea s-a plans de vreo doua saptamani ca e cineva care vorbeste mult prin preajma...ca sefa stie prea multe intimitati..si aceste doua saptamani intervin cu schimbatul camerelor de supraveghere..astept o parere, un sfat, va multumesc! acum intr-o nota comica, o pot da in judecata pentru ce-a facut? :)):))
Cel mai recent răspuns:
lukacs , utilizator
11:57, 6 Martie 2015