avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Am fost implicat intr un scandal
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Am fost implicat intr un scandal

Buna ziua. Ieri am fost la un bar cu un prieten care s a luat la harta cu patronul de acolo. In momentul acela patronul l a ridicat pe prietenul meu cu intentia de a l da de pamant. Atunci, eu am i am despartit, iar seful barului mi a dat o palma dupa care am urmat si eu sa i dau tot o palma. In continuare omul ala a luat o scrumiera de pe o masa si a vrut sa mi o sparga in cap insa eu i am blocat lovitura si l am luat la pumni pana i am spart capul. Toata faza a fost filmata de camerele de supraveghere din imprejurimi. Vreau sa stiu ce se poate intampla daca cel de la bar se duce la politie si depune plangere. Am de ce sa ma tem avand in vedere ca daca nu as fi ripostat as fi putut sa mi iau o scrumiera in cap si sa stau in coma nu stiu cat timp sau chiar sa mor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:15, 18 Decembrie 2017
Cristi Ioan a scris:


daca nu as fi ripostat as fi putut sa mi iau o scrumiera in cap si sa stau in coma nu stiu cat timp sau chiar sa mor?

In cazuri de comportament violent si agresiuni,nu este de preferat sa se riposteze ,era mult mai sanatos sa parasiti locul incidentului decat sa participati si sa ajungeti sa fiti acuzat de savarsirea de infractiuni=loviri si alte violente
Daca partea vatamata obtine certificat medico legal,va trebui sa va ganditi la o strategie de aparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal c_mircea c_mircea Pe un certificat medico legal era scris \"posibila lovire cu un corp dur\". Lovitura cu pumnul sau piciorul este lovitura cu corp dur? Pentru mine corp dur ... (vezi toată discuția)
Bataie in club PaulaF PaulaF Data post: Miercuri, 15 Septembrie 2010, 23:25 Subiect: O problema Buna seara. Am si eu o problema si niste intrebari fara raspuns. Ma numesc Paula si ... (vezi toată discuția)
Abuz agent de pază RendezJohn RendezJohn Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)