avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 2 locuri de munca si un concediu?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

2 locuri de munca si un concediu?

Buna ziua!
Daca sunt angajat cu norma intreaga in doua locuri (2 angajatori diferiti) si urmeaza sa intru in concediu CIC se vor suspenda ambele contracte sau numai cel cu functia de baza?
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2015
Goguvoinicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 6 Martie 2015
1. Se suspenda toate contractele individuale de munca (CIM).

2. In calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) se au in vedere veniturile nete de la ambele locuri de munca.
Pe durata CCC. potrivit art.16 alin.3 lit.c din OUG 111/2010, puteti realiza venituri supuse impozitului, prin desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu, de maximum 6 ISR într-un an calendaristic (3000 lei) fara a va fi suspendata plata indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 2 cim trebuie suspendate ambele ca sa intru in cic? joanaroman joanaroman Buna ziua, Am 2 CIM, unul cu norma intreaga, altul cu 2 ore/luna. Urmeaza sa intru in CIC, trebuie suspendate ambele CIM? Multumesc, (vezi toată discuția)
Contract civil oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca din martie anul trecut. Din luna noiembrie lucrez part time la o firma cu contract civil perioada ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani cmariusf78 cmariusf78 Buna ziua! Am citit OUG 111/2010 si as dori sa fiu sigur ca am interpretat corect anumite articole. Salariati sunt atat eu cat si sotia mea. Daca sotia mea ... (vezi toată discuția)