avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Consemnare suIta in CF după sentință
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Consemnare suIta in CF după sentință

Dupa stabilirea sultei prin Hotarare judecatoreasca (irevocabila), Instanta transmite automat la OCPI hotararea iar privilegiu pentru proprietatea respectiva este trecut automat in Cartea Funciara sau este obligatia
celui care urmează sa primească sulta sa depuna Hotararea judecatoreasca?
Litigiul a fost judecat după vechiul cod de procedură civilă.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2015
ciprian333, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciprian333 , utilizator 17:48, 6 Martie 2015
Instanta nu are nicio obligatie in acest sens, este interesul celui care va beneficia de aceasta sulta sa isi inscrie dreptul in CF.
Cade in sarcina celui interesat sa se prezinte la OCPI cu Sentinta civila LEGALIZATA,
Sentință a fost dată în cadrul unui litigiu de executare silită. Dacă sulta nu a fost înscrisa în CF , cel care trebuie să primească sulta are prioritate la distribuirea banilor în urma adjudecări imobilului la licitație publică? Creditorii au rang de ipoteca de gradul A1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta. inscriere in cartea funciara tibors tibors Dupa stabilirea sultei prin Hotarare judecatoreasca, Instanta instituie automat un privilegiu pentru proprietatea respectiva in Cartea Funciara sau este ... (vezi toată discuția)
Notare sulta cartea funciara tmctmc tmctmc Buna seara. Vin cu o problema de care m-am lovit si inca nu am reusit sa-i aflu solutia. In urma unui proces de succesiune( si iesire din indiviziune) sa ... (vezi toată discuția)
Cum recuperam restante de apartamente luate prin banca unlocatar unlocatar Buna ziua As dori sa stiu daca exista vreo procedura de recuperare a restantelor in cazul unui apartament cumparat cu credit de la banca. Avem citeva ... (vezi toată discuția)