avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lntoarcerea la serviciu din CCC sau somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lntoarcerea la serviciu din CCC sau somaj?

ce sa fac atunci cand se termina perioada concediului de crestere a copilului,pt ca afirma la care am lucrat inainte de concediu si-a vandut altei firme activitatea in jud care locuiesc?ce trebuie sa fac sa obtin somajul?multumesc

Alte discuții în legătură

Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu de maternitate kmi20 kmi20 Buna ziua,cum se calculeaza somajul dupa terminarea concediului de maternitate?Ce perioada voi beneficia de somaj daca am lucrat 2 ani inainte de a ramane in ... (vezi toată discuția)