avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere punct de lucru

Buna seara,

pot inchiria un apartament sa-l fac punct de lucru pentru activitati de intretinere corporala? Mentionez ca proprietarul nu vrea sa schimbe destinatia locuintei.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters114698 , utilizator 19:47, 6 Martie 2015
Reformulez: pot folosi ca si punct de lucru un apartament a carui destinatie n-a fost modificata din spatiu de locuit? Cand inregistrez punctul de lucru mi se cere sa dovedesc destinatia sa ca spatiu comercial?

Multumesc
Buna seara.
Fara acordul proprietarului nu puteti folosi apartamentul ca punct de lucru.
Stiu asta. :)
Voi face contract de comodat cu proprietarul si voi obtine si semnaturile vecinilor, dar intrebarea mea era alta - daca pot sa folosesc apartamentul ca punct de lucru daca nu i se schimba destinatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)