avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prima casa, apartament ipotecat
Discuție deschisă în Executare silită

Prima casa, apartament ipotecat

vreau sa cumpar prin programul "prima casa" un apartament pe care este pusa o ipoteca de rang I pentru un credit de nevoi personale in valoare de 34000 euro. eu vreau sa il cumpar cu suma de 60000 euro.este acceptata asemenea situatie de catre fondul de garantare? multumesc.

Alte discuții în legătură

Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)