avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contopire la mandat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contopire la mandat

Acum 7ani sotul meu a avut un mandat de 1 an si 6 luni diin care a executat 10 luni acum are un mandat de 4 ani.
Poate face contopire la mandat?Adica cele 8 luni sa nu i se adauge la mandatu asta.Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect
Pentru pedeapsa anterioara pare sa se fi implinit termenul de reabilitare(conf. NCP a intervenit reabilitarea de drept) nu se va retine starea de recidiva.
Dar poate ca prima pedeapsa sa o bage in mandatul acesta si sa ii se scada din mandatu acesta cele 10 luni care le-a executat atunci.
Nu vad posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta substantelor gigman11 gigman11 Buna ziua,o nelamurire as avea si sper sa ma puteti lamuri.Am fost depistat conducand sub influenta cannabisului.Nelamurirea mea este, am avut o condamnare cu ... (vezi toată discuția)
Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)