avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ANPC - Returnare produs deschis
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ANPC - Returnare produs deschis

Buna seara,

Am dorit sa cumpar o crema cadou pentru prietena mea de la un magazin Douglas. Doream o crema Shiseido, credeam ca una de seara este buna. Personalul din magazin (2 fete carora le-am cerut parerea) m-au tot imbiat cu un brand nou de creme - Sensai, cam la acelasi pret, dar de care nu auzisem. Am acceptat pana la urma o crema de zi Sensai. Problema e ca am ajuns acasa, i-am facut-o cadou prietenei mele, dar pe langa faptul ca nu-si dorea o crema de zi, am observat ca e o crema cu sclipici, care nici macar nu e o crema hidratanta.

Doresc sa ma duc sa o schimb, convins sa ma duc sa iau ceva de calitate si mi s-a dat ceva care nu e la nivelul la care ma asteptam - mi s-a tot sugerat / bagat pe gat ca brandul respectiv e bun - in final decizia a fost a mea. Vreau sa stiu daca am vreo sansa sa schimb produsul. Bonul fiscal nu l-am luat de la magazin.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
theweird, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:54, 7 Martie 2015
Nicio sansa nu va dau si pt ca e desfacuta si pt ca decizia v-a apartinut si pt ca nu ati luat bonul. Puteti incerca, totusi, tine de magazin, nu ii puteti obliga insa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat conspireus conspireus buna ziua.ieri am furat o crema de fata in valoare de lei. am luato de pe raft,am rupt eticheta cu codul de bare,am puso in cos,dupa un tim m-am facut ca o ... (vezi toată discuția)
Returnare produs fără etichetă Dana H. Dana H. Bună seara! Am cumpărat fetiței mele o pereche de pantaloni mărimea 68( pt bebeluși) de la un magazin din mall și am fost convinsă că îi vin. Ajunsă ... (vezi toată discuția)
Va raog ajutati-ma cosanzeana_2002 cosanzeana_2002 Am si io o mare problema : sunt angajata la un supermarket f cunoscut care de la un timp forteaza angajatii sa cumpere din expirate. Caz: ieri am venit ... (vezi toată discuția)