avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Buna seara
Eu am divortat in 2009,iar fostului i s.a pus sa plateasca o pensie alimentara de 125 RON,declarand ca nu are nici un venit .A platit ,de multe ori cu 25RON in plus,dar tinand cont ca de atunci nu s.a interesat de soarta copilului,am hotarat sa il dau in judecata pentru marirea pensiei alimentare.Spuneti.mi va rog daca am vreo sansa in contextul in care el a declarat ca din 2009 pana in 2014 nu a avut nici un venit dar a platit,inca a platit si ceva pe langa si ce e mai important s.a recasatorit mai are un copil si declara ca venitul lui net este de aproximativ 700RON.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: diasb , utilizator 15:48, 7 Martie 2015
Pensia ce i se cuvine copilului dvs cf legii daca tatal ar avea salariul minim pe ec si avand in vedere ca i s-a mai nascut un copil, ar fi de maxim 120 de lei. Deci s-ar putea sa obtineti.. o micsorare a pensiei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
gi-jane2, moderator
Multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - tata stabilit in anglia ancutel ancutel Cum se calculeaza pensia alimentara in cazul in care parintele care ar trebui sa o plateasca s-a stabilit in Anglia dupa divort si declara ca nu obtine nici un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gherasimanto gherasimanto Buna seara, Sotul meu are de platit pensie alimentara pentru un copil rezultat dintr o relatie de cincubinaj. In urma procesului de stabilire al ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara ralucaradulet ralucaradulet DORESC SA INAINTEZ O CERERE DE MAJORARE PENSIE ALIMENTARA. INTREBAREA MEA ESTE , DACA FOSTUL SOT SA RECASATORIT SI ARE UN COPIL DIN CASATORIA ACTUALA SE VA ... (vezi toată discuția)