avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii in euro
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii in euro

eu sint propietar de aparmatent,abtimistrator a murit,si fiul ei,care nu a fost votat,imi da o chitanta,prin care este incasat suma de 210 euro.E bine sau nu e bine?La revedere!
Cel mai recent răspuns: Traian Danceanu , Consilier juridic 18:25, 7 Martie 2015
Incasarile nu se fac in euro. Moneda nationala este leul. Cel mult putea sa va taie contravaloarea in lei a celor 210 euro.
Apoi... cine ii permite fiului sa faca incasari atat timp cat nu e administrator? Aveti grija si aici ma refer la tot blocul... sa nu va treziti cu surprize.
Nu stiu, dar probabil pe cealalta lume unde se afla raposatul administrator se primesc in plata doar euro. Cautati sa verificati unde au ajuns banii dumneavoastra. Sper totusi sa fie contabilizati in lumea aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare in valuta cash niko 94 niko 94 Buna ziua,o firma din Italia cu care colaboram vrea sa plateasca o factura de 3000 euro cash in euro, nu vrea prin banca. Se poate incasa in valuta pe ... (vezi toată discuția)
Cum este corect factura din ue + chitanta sau .. icoman icoman Buna ziua. Cumparaturile pe persoana juridica din alta tara din UE ( aprovizionare cu marfa) fara TVA (inreg in Reg Intracomunitar, platitoare TVA - la ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere kike kike Socrul meu s-a recasatorit cu alta femeie cu un copil.Exista doi copii naturali ai socrului meu din prima casatorie.Anul trecut cu 4 luni inainte de decesul ... (vezi toată discuția)