avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fondurii europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fondurii europene nerambursabile

sunt pensioar handicap si detin un teren intravilan de 2700mp cu casa proprietate personala as dori sa fac un solar 400 mp ptru legume rosii ardei, si sa cumpar 50 de stupii albine imi este necesar 15 mii euro eu nu prea stiu unde sa umblu si adevarul ca nu prea ne baga nimeni in seama ne plimba de la o poarta la alta sau rid de noi personalitatile locale se zbat mai mult ptru dinsii ptru neamuri am sotie 2 copii de 24-25 ani si unul dintre ei ii place agricultura si apicultura as vrea sa-i ajut nu prea stiu exact cum este cu fondurile astea cu stima s respect va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CFMina Consulting , Consultant credite si finantari 13:00, 8 Iunie 2015
Veti putea aplica probabil pentru Submăsura 6.3 - Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici . Va sfatuiesc sa luati legatura cu un consultant din zona dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drepturi am in curtea mea? stupina la vecinul de alaturi alanda alanda Buna ziua, Va relatez pe scurt o problema cu care ma confrunt. Sunt proprietara unei case la tara. Casa are curte, gradina de legume si livada. Ca vecin am ... (vezi toată discuția)
Idei si solutii pentru combaterea crizei politice si economice Szentkiraly Boda  Laszlo Szentkiraly Boda Laszlo Majoritatea populatiei asteapta solutii de la viitorul guvern. Toti vrem sa traim mai bine, tocmai de aceea e timpul sa constientizam importanta contributiei ... (vezi toată discuția)
Poezii despre românia, despre guverne trecãtoare și despre noi Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Treceţi, batalioane române, Carpaţii! Un cântec istoric ne-aduce aminte Că fraţii în veci vor fi fraţi, Un cântec de luptă, bătrân ca ... (vezi toată discuția)