avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj :bun donat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj :bun donat

daca ,in timpul casniciei,unul din soti primeste,ca donatie, un apartament,de ex, din partea parintilor,se considera bun comun si poate fi impartit la un eventual divort?Daca "da",solutia e sa se faca donatia doar inainte de casatorie?
Nu este bun comun,este bun propriu chiar daca este dobandit in timpul casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unic proprietar ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua, Am primit de curand pentru inchiriere un apartament ANL. Dupa 3 ani voi putea sa il cumpar si sa devina proprietate privata. Eu vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Partajare bunuri in caz de divort pygu pygu Buna ziua doresc si eu sa aflu un raspuns intr-un eventual caz de divort.Nu stiu daca este adevarat ca bunurile cum ar fii un apartament sau altele pana intr-o ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren cu bani proveniti integral de la unul din soti Adelita Adelita Intentionam, eu si sotul meu sa cumparam un teren in vederea construirii unei case. Suma este in totalitate din bani proveniti de la parintii mei. 1.Cum ar ... (vezi toată discuția)