avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce cale de atac exista
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce cale de atac exista

Ce se poate face in urmatoarea situatie:
Mai multi mostenitori is vand unui om toata mostenirea, un teren cu casa, apoi unul dintre mostenitori poseda fraudulos o parte din terenul vandut si apoi , pe baza schitei din expertiza de la sentinta definitiva, cumpara acea parte de teren de la unul dintre ceilalti mostenitori care si el semnase vanzarea terenului.

Primaria daduse un Certificat de posesie in vederea vanzarii dar fara schita, pentru un teren agricol, insa conform schitei din sentinta s-a vandut si o parte de teren curti constructii dintr-un teren deja vandut. Terenul curti constructii, adica numarul de parcela este trecut ca arabil in contractul de vanzare-cumparare al acelui mostenitor si nu cred ca are avizele de schimbare de categorie de folosinta din curti constructii in teren arabil.
Ce se mai poate face in cazul in care conform acelei schite din sentinta definitiva s-a putut vinde un teren deja vandut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
flora22, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzarea de doua ori a unei parti din teren flora22 flora22 Am nevoie de un sfat juridic in acest caz: Terenul in cauza se compune din - o parte curti constructii si o parte teren agricol. Terenul curtii ... (vezi toată discuția)
Nr parcela gresit in contract de vanzare cumparare ThomasT6 ThomasT6 Buna ziua, Revin intr-o pb mai veche. Detin un teren achizitionat in 1997 pe care am construit un spatiu comercial (provizoriu). Pana in vara a functionat in ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)