avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare pod mansarda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare pod mansarda

Urmeaza sa achizitionam prin programul prima casa o mansarda de 44,95 metrii patrati care contine 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 logie, deasupra mansardei exista un pod care am vrea sa il transformam in dormitor si dresing, care sunt pasii legali care trebuie sa-i urmam? Actualii proprietari ne-au recomandat sa facem modificarile fara sa facem ceva acte, ma gandesc ca ar trebui ceva modificare de proiect? Modificare proiect gaze si electricitate? In viitor cand copilul nostru poate sa il vanda sa nu fie ceva probleme :sorry:Si cam care sunt cheltuielile? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:42, 8 Martie 2015
Actualii proprietari ne-au recomandat sa facem modificarile fara sa facem ceva acte, ma gandesc ca ar trebui ceva modificare de proiect?

Nu va hazardati sa demarati extindere fara obtinere de proiect,autorizatie constructie,certificat de urbanism
Este hazardat a emite raspuns concret referitor la costuri,in conditiile in care nu ati cominicat date relevante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie extindere mansarda alexxiabili alexxiabili Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate cu raspuns la urmatoarea problema. Am inceput constructia unei case parter + pod. Acum as dori sa ma extind si ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila la o casa rmdorel rmdorel Buna ziua .....imi cer scuze as avea o intrebare. La suprafata unei case mai precis ,la suprafata utila, se masoara si podul casei? este si aceea suprafata ... (vezi toată discuția)
Modificare cf uscatorie/pod in apartament hernancattaneo hernancattaneo [b]Buna ziua[/b], am achizitionat in 2019 un pod/mansarda unui bloc care este transformat intr un apartament foarte frumos. In CF apare etaj Pod , Uscatoria ... (vezi toată discuția)