avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond reparatii pt.reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond reparatii pt.reabilitare termica

Buna ziua,
Am constituit la asociatia de proprietari un fond de reparatii pt.reabilitare termica .Aceasta reabilitare termica inca nu a avut loc.Am vandut apartamentul . Va rog sa ma indrumati cum pot recupera acest fond de reparatii pt.reabilitare termica de la asociatia de proprietari in conditiile in care reabilitarea termica nu s-a efectuat la data vanzarii apartamentului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcelabogatean , utilizator 19:10, 8 Martie 2015
Conform dispozitii in vigoare fondul de reparatii nu se restituie
Aveti posibilitatea sa analizati si sa negociati aspectul cu cumparatorul
Cum pot analiza si negocia cu cumparatorul in conditiile in care nici fondul de rulment nu vrea sa mi-l restituie ?
Atat fondul de rulment cat si acest fond special pot ramane viitorului proprietar la inteklegerea partilor.
Este adevarat ca fondul de reparatii nu se restituie dar aici discuttam de un fond special pentru reabilitare si nu de un fond de reparatii obisnuit.
Ati avut ori aveti restante si penalizari fata de asociatie?
Nu am restante fata de asociatia de proprietari, am deja adeverinta din partea asociatiei care atesta acest fapt , adeverinta pe care am obligatia sa o prezint notarului .
Fondul de rulment, indiscutabil, se restituie.

Inainte se restituia si fondul de reparatii ramas neconsumat (solul la nivel de apartament).

Fiind vorba de reabilitare, el este un fond special, nu este fond de reparatii curente (este un fond de investitii). La o analiza de bun simt, acest fond trebuie restituit si introdus la noul proprietar care va beneficia de reabilitare.

Alte discuții în legătură

Fond de reparatii popliviu popliviu Buna seara, am o nelamurire in legatura cu fondul de reparatii, mi-am cumparat un apartament si administratorul ia dat fondul de reparatii si cel de rulment ... (vezi toată discuția)
Divizare asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Restituire fond de reparatii miha2766 miha2766 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca la vanzarea unui apartament proprietarul care vinde este indreptatit sa i se restituie fondul de rulment si fondul de ... (vezi toată discuția)