avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond reparatii pt.reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond reparatii pt.reabilitare termica

Buna ziua,
Am constituit la asociatia de proprietari un fond de reparatii pt.reabilitare termica .Aceasta reabilitare termica inca nu a avut loc.Am vandut apartamentul . Va rog sa ma indrumati cum pot recupera acest fond de reparatii pt.reabilitare termica de la asociatia de proprietari in conditiile in care reabilitarea termica nu s-a efectuat la data vanzarii apartamentului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcelabogatean , utilizator 19:10, 8 Martie 2015
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de reparatii popliviu popliviu Buna seara, am o nelamurire in legatura cu fondul de reparatii, mi-am cumparat un apartament si administratorul ia dat fondul de reparatii si cel de rulment ... (vezi toată discuția)
Divizare asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Restituire fond de reparatii miha2766 miha2766 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca la vanzarea unui apartament proprietarul care vinde este indreptatit sa i se restituie fondul de rulment si fondul de ... (vezi toată discuția)