avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru diurna ONG si modalitatea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru diurna ONG si modalitatea de calcul a acesteia

Buna ziua,

Dupa numeroase cautari am hotarat sa deschid un topic aici. Lucrez la un ONG in Bucuresti, in curand va trebui sa plec in strainatate cu serviciul. Este o deplasare de 4 zile pentru o expozitie.
Ce acte doveditoare am nevoie pentru aceasta deplasare? Care este documentatia pe care eu trebuie sa o aduc (completez) pentru a imi putea fi decontate cheltuielile?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:42, 8 Martie 2015
Pentru diurna nu trebuie aduse documente justificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizari ong pentru expeditii montane feriteglas feriteglas Buna ziua, Sa presupunem ca un ONG primeste 20.000 euro sponsorizare de la o companie pentru o expeditie montana. Cum se pot acorda acesti bani membrilor ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea angajatorului de a plati diurna ordogszabi ordogszabi Buna ziua, Firma la care lucrez are a politica diferita la acordarea diurnei catre angajati pentru deplasarile in strainatate. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Deplasare externa ContSters68776 ContSters68776 buna! Va deranjez si eu cu o intrebare :( ....in cazul in care administratorul face o deplasare externa, insa nu pune la dispozitia contabilului decat un ... (vezi toată discuția)